Γιώργος Παρτσαλάκης: Καταγγελία του ηθοποιού μετά από αναζήτηση φοιτητικής στέγης για τον γιο του

Παρέμβαση από τον Γιώργο Παρτσαλάκη στην Κοινωνία Ώρα Mega με αφορμή τα ενοίκια «φωτιά» των φοιτητών αλλά και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών. 

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκε σε Ιωάννινα για αναζήτηση φοιτητικής στέγης του γιου του και μοιράζεται την εμπειρία του με τους τηλεθεατές του Mega…

«Ο γιος μου πέρασε στη Φιλοσοφική στα Ιωάννινα. Έψαξα να βρω ένα σπίτι και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε πως θέλει 2.500 ευρώ προκαταβολή για τα χρήματα που δεν θα φαινόταν στο συμβόλαιο στο οποίο θα φαίνονταν τα μισά χρήματα για να γλιτώσει από την εφορία», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Και ξεκαθάρισε: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά επειδή επικοινώνησα με πολλούς ανθρώπους και αυτό συμβαίνει. Δεν πιστεύω στις ελεγκτικές υπηρεσίες, ότι μπορούν να βάλουν μια τάξη γιατί αυτά συμβαίνουν στην ελεύθερη αγορά η οποία έχει γίνει εγκληματική. Πιστεύω μόνο στον άνθρωπο και θέλω να παρακαλέσω αυτούς του ανθρώπους (τους ιδιοκτήτες) να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά να σέβονται τα παιδιά», ανέφερε ο ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: Αυτά τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι τους για να στήσουν μια νέα Ελλάδα. Έλεος, βοηθήστε τα παιδιά μας γιατί μπορεί κάποιος μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά υπάρχουν και παιδιά που πάνε να βρουν το Πανεπιστήμιο αλλά και μια δουλειά για να μπορούν να επιβιώσουν», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. 

Read More

And More