GNTM: Η μεγάλη πρόσκληση που θα αντιμετωπίσουν τα κορίτσια! Τι θα δούμε σήμερα; Video

Οι top9 έχουν διανύσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού μόδας και ήρθε η στιγμή οι ειδικοί να αξιολογήσουν την πορεία τους σχετικά με τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή τους. Η διατροφολόγος και ο προσωπικός γυμναστής των κοριτσιών επιστρέφουν για να ελέγξουν, για μία ακόμα φορά, την πρόοδο των μοντέλων στην έως τώρα παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Ένα διαφημιστικό βίντεο γεμάτο λάμψη και αισθησιασμό αποτελεί την πρόκληση της δοκιμασίας αποχώρησης, που ακολουθεί. Με τον πελάτη να παρευρίσκεται στα γυρίσματα, το κάθε κορίτσι θα πρέπει να επιστρατεύσει όλη τη γοητεία και να σαγηνεύσει τις κάμερες ενώ προωθεί ένα πολυτελές λάδι σώματος. Το αβαντάζ της Μαρίας, της δίνει μια ακόμα ευκαιρία να κινηθεί στρατηγικά.

Η πλειονότητα των κοριτσιών δυσκολεύεται να δώσει το αποτέλεσμα που οι κριτές αναμένουν από τις εννέα καλύτερες του διαγωνισμού.

Λίγο πριν την αποχώρηση, τα κορίτσια απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μετά τα πολύωρα γυρίσματα της δοκιμασίας. Ένα παιχνίδι «Αλήθεια ή Θάρρος» στέκεται αφορμή για εντάσεις και ξεσπάσματα. Η Μαρία απολαμβάνει μια girly έκπληξη μαζί με δύο φίλες της, ως επιβράβευση για την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία.

Δες εδώ το trailer:

Στο πλατό, οι κριτές είναι πολύ απογοητευμένοι από τις επιδόσεις των κοριτσιών και βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως εκείνες, που πλέον θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να λάμπουν πραγματικά σε κάθε πρόσκληση του GNTM.

Read More

And More