Γωγώ Αυγερινοπούλου: «Όταν συναντούσα καλλιτέχνες, μου έλεγαν “μήπως πρέπει να χάσεις κιλά;”»

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και στη δημοσιογράφο, Μαίρη Αυγερινοπούλου παραχώρησε η Γωγώ Αυγερινοπούλου.

Η δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων, για την αγάπη της για τα ταξίδια, το χώρο της τηλεόρασης, τη διαφορετικότητα και την πρώτη της συνέντευξη.

«Τα ταξίδια για μένα είναι ξεκούραση. Σε ένα ταξίδι στο Μπουένος Άιρες έπεσα πάνω στη Χαρούλα Αλεξίου. Ο χώρος της τηλεόρασης ποτέ δεν ήταν αθώος. Πάντα υπήρχαν κίτρινες εκπομπές, το θέμα είναι να δίνουμε βάση στο περιεχόμενο. Πάντα υπήρχαν καβγάδες στην ελληνική τηλεόραση», είπε αρχικά η Γωγώ Αυγερινοπούλου.

Και συνέχισε: «Παλαιότερα εάν δεν ήσουν αδύνατη, δεν μπορούσες να κάνεις τηλεόραση. Όταν συναντούσα καλλιτέχνες, μου έλεγαν “μήπως πρέπει να χάσεις κιλά;”. Απλώς τώρα το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά, γιατί επιτέλους δεν πρέπει να υπάρχει διαφορετικότητα. Τι σημασία έχει αν είσαι ψηλός, αν είσαι κοντός, αν είσαι παχύς, αν είσαι αδύνατος, γκέι ή στρέιτ… Είναι άνθρωποι και προσωπικότητες».

Κλείνοντας η Γωγώ Αυγερινοπούλου τόνισε: «Έχω πάρει πολύ λίγα ευχαριστώ στη δουλειά. Ας μη λέω εγώ τίποτα, θέλω να μιλάει η δουλειά μου. Σαν συνεργάτης είμαι αυστηρή. Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν με τη Μελίνα Μερκούρη, έχει χαραχτεί αυτό μέσα μου».

Read More

And More