Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μιλάει για τα γεννητούρια του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο χθες Δευτέρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Ο παρουσιαστής του Survivor άφησε για λίγο τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα για το χαρμόσυνο γεγονός.

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera Fm, με τον παρουσιαστή να μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης του Γιώργου Λιανού: “Ο Γιώργος Λιανός έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς και είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο. Εντάξει εμείς το γνωρίζαμε πάρα πολύ καιρό, πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο ότι περιμέναμε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός. Όλα πήγαν πολύ καλά. Βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά είναι σε καραντίνα. Είναι καταπληκτικός ως παρουσιαστής, είναι υπέροχος, του πάει πολύ και του αξίζουν όλα τα καλά του Θεού. Δημιούργησε ένα στυλ καινούργιο”.

 

Ο Παναγής Τζωρτζάτος από την άλλη επιβεβαίωσε ότι το όνομα της κόρης του παρουσιαστή θα είναι “Βαλέρια” ενώ αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται σε καραντίνα με συνέπεια να μην έχει πάει ούτε στο ραδιόφωνο αλλά ούτε και στο μαιευτήριο να δει την νεογέννητη κόρη του.

Read More

And More