Η Φάρμα – Μαρία Φραγκάκη: Ο σύζυγός της αποκαλύπτει τους δύο λόγους που είπε το “ναι” στο ριάλιτι

Ο Νίκος Μάρκογλου, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, dj και σύζυγος της Μαρίας Φραγκάκη, μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για την απόφασή της να μπει στη Φάρμα.

«Δεν την έχουμε δει πολλή ώρα ακόμα. Στη Φάρμα θα δούμε μια Μαρία να τραγουδάει, να γελάει να είναι μέσα σε όλα», είπε ο Νίκος Μάρκογλου, ενώ τόνισε ότι την απόφαση να μπει στην φάρμα η Μαρία την πήρε πρώτα ο γιος τους, Νικόλας, μετά από οικογενειακό συμβούλιο.

Διάβασε εδώ επίσης: Η Φάρμα – Μαρία Φραγκάκη: Η επαγγελματική της πορεία και ο γάμος με τον Μάρκογλου – Φωτογραφίες από τη ζωή της

«Όταν ο γιος μας είδε την Μαρία στην τηλεόραση χάρηκε και είπε ότι θέλει να τη δει να αγωνίζεται. Ο Νικόλας έβγαλε αρχικά μια στεναχώρια, επειδή η μαμά του λείπει, αλλά μόλις την είδε στην τηλεόραση του έφυγε», εξήγησε ο ίδιος για το πώς αντιμετωπίζει ο γιος τους το ότι η μαμά του είναι μακριά του, ενώ πρόσθεσε ότι λόγω καραντίνας είναι τις περισσότερες ώρες σπίτι μαζί με τον Νικόλα, ενώ τώρα που λείπει η Μαρία έχει βοήθεια και από τις γιαγιάδες του παιδιού.

«Πρώτα σκεφτήκαμε τι θα πει ο γιος μας για τη Φάρμα, πόσο θα του λείψει η Μαρία, και μετά είδαμε το οικονομικό κομμάτι, το οποίο είναι σημαντικό και αυτό», σημείωσε ο Νίκος Μάρκογλου, ενώ είπε ότι «βλέπει» τη Μαρία στην τετράδα της Φάρμας.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Read More

And More