Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποβολή της Έλενας Τσαγκρινού – «Μου έχει συμβεί και εμένα και δύο φορές μάλιστα»

Τις ευχές της στην Έλενα Τσαγκρινού έστειλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το μωρό που περιμένει η γνωστή τραγουδίστρια η οποία μέσα στο Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η Έλενα Τσαγκρινού πέρασε παράλληλα σε μια εξομολόγηση για την αποβολή που είχε και τις δύσκολες στιγμές μέχρι την επόμενη εγκυμοσύνη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε: «Περιμέναμε να περάσει το πρώτο διάστημα και να το κουβεντιάσουμε και να κάνει και μία ωραία συνέντευξη. Όταν είχε χάσει το μωράκι της είχαμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, όπως και για κάθε γυναίκα και θέλω να πω επειδή μου έχει συμβεί κι εμένα και το έχω μοιραστεί μαζί σας και δύο φορές μάλιστα».

«Είναι σύνηθες, το μαθαίνουμε πια και το καταλαβαίνουμε που ίσως κάποτε το καταλαβαίναμε και δεν μαθαίναμε τι συμβαίνει. Μην στεναχωριέστε, είναι η επιλογή της φύσης να μην έρθει ένα μωράκι στη ζωή, αλλά θα το κοιτάτε από τη θετική πλευρά, ότι μαζί με τον σύντροφό σας μπορείτε να κάνετε μωράκι», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή την εγκυμοσύνη της Έλενας Τσαγκρινού.

Read More

And More