Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού: Η ανακοίνωση για το μωρό που περιμένει με τον Dj Stephan – Βίντεο

Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού! Η γνωστή τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Dj Stephan όπως αποκάλυψε η ίδια το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου με ανάρτησή της στο instagram. 

«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι.

Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε .

Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε … κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες … Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στο βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A T S A G R I N O U (@elenatsagkrinou_official)

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και τρελά ερωτευμένοι! Μάλιστα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσει από το πρώτο διάστημα της σχέσης τους.

«Εγώ και ο σύντροφός μου είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου. Κάποια στιγμή θα μας δείτε στην εκκλησία. Είναι στα σχέδια μας ένα παιδάκι» είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της.

Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2023 ο γνωστός τράπερ είχε κάνει μια πρόταση γάμου-υπερπαραγωγή στη σύντροφό του σε κλαμπ στον Πειραιά.  Ο DJ Stephan ενώ βρισκόταν στο πλευρό της αγαπημένης του, γονάτισε δίνοντάς της το δαχτυλίδι, με την τραγουδίστρια να μένει άναυδη!

 

Read More

And More