Ιλένια Ουίλιαμς: Οι απώλειες που της κόστισαν και η απάντησή της σε ενδεχόμενη επανασύνδεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Ιλένια Ουίλιαμς ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» που έκανε πρεμιέρα σήμερα στο Open.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση με τον παρουσιαστή της εκπομπής αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Η Ιλένια άνοιξε την καρδιά της για όλα όσα έζησε μαζί του, ενώ μίλησε και για μια ακόμη σημαντική απώλεια δικού της ανθρώπου που της κόστισε εξίσου πολύ, αλλά και στη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Είμαι καλά παραδόξως. Μου είναι περίεργο να μιλάω για όλο αυτό αλλά ήμουν προετοιμασμένη και αισθάνομαι πως καμιά φορά προετοιμάζεσαι σε όλη σου τη ζωή. Δεν ξέρω πως θα μου γυρίσει, αν θα μου γυρίσει μέσα στον επόμενο καιρό αλλά είναι πολύ αρχή ακόμα. Έχω την οικογένεια μου, τα αδέλφια μου, την μητέρα μου και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν το περιμένεις ποτέ αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και μετά», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Απλά δεν θες να το πιστέψεις κιόλας, κάνεις το καλύτερο που μπορείς ώστε να το ανατρέψεις αυτό. Αυτό κάναμε και εμείς ως οικογένεια και οι γιατροί του και όλοι. Επίσης, δεν κρατήσαμε τίποτα κρυφό από εκείνον. Ήθελε να ξέρει τα πάντα για την εξέλιξη και την κατάσταση της υγείας του. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι προετοιμάζεσαι. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα και ήθελε να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας, να κάνουμε αυτά που κάναμε. Δεν είναι εύκολο σε καμία περίπτωση αλλά αυτό κάνουμε».

«Όταν έπεσε στο τραπέζι το χρονικό περιθώριο, που κανείς δεν στο δίνει ακριβώς απλά υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο που μας είχαν δώσει οι γιατροί, την επόμενη μέρα ήρθα και είπα στο MAD ότι θέλω να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι με την αγάπη, τη φροντίδα, τη στοργή και την μάχη που έδωσε και ο ίδιος πήγε πολύ παραπάνω. Αλλά, όταν εγώ το έμαθα, θεώρησα ότι μετά από τόσα χρόνια το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και για μένα είναι να είμαι δίπλα του και ήθελα πολύ να το κάνω και να το ζήσω. Το έζησα μέχρι τέλους».

«Ποτέ δεν ξέρεις και πάντα ελπίζεις. Πάντα πιστεύεις σε ένα θαύμα και εγώ γενικώς πιστεύω πάρα πολύ στο τι αποφασίζει η ψυχή του ανθρώπου. Αν η ψυχή μας έχει αποφασίσει ότι θέλει να φύγει από τούτο εδώ τον κόσμο και να πάει στον άλλον, εγώ πιστεύω πολύ στον άλλο κόσμο και θεωρώ ότι είμαστε όλοι σε αυτό το επίπεδο απλά εμείς οι ζωντανοί δεν έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να δούμε τις ψυχές. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει, φυσικά και μου λείπει» πρόσθεσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η αναφορά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Η σχέση μου με τον Δημήτρη δεν έγινε κατευθείαν γνωστή, κρατήθηκε μακριά από τα φώτα για αρκετό καιρό. Η σχέση μας σήμερα είναι αρκετά καλή. Ο Δημήτρης με στήριξε πολύ στον θάνατο του πατέρα μου, ήταν δίπλα μου και σε εμένα και στα αδέρφια μου, έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Αγαπούσε πολύ τον μπαμπά μου και ο μπαμπάς μου εκείνον. Είμαι ευγνώμων που υπάρχει αυτή η σχέση μεταξύ μας», σημείωσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Και συνέχισε: «Δεν νομίζω να είμαστε ξανά μαζί με τον Δημήτρη. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν μπορώ να το ορίσω όλο αυτό, είναι μια σχέση που έχει περάσει από όλα τα στάσια. Σε αυτή τη φάση που είναι είμαστε και οι δύο καλά».

Η κατάθλιψη σε μια δύσκολη απώλεια

«Έχω περάσει και από αυτή τη φάση όταν κάποια στιγμή έχασα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, ο οποίος ήταν στην ηλικία μου, σε εκείνη τη φάση μου γύρισαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Εκεί ξεκίνησα να ασχολούμαι και με το τραγούδι. Εκεί ήταν το πρώτο μου σοκ με το θάνατο. Πήγα σε ψυχολόγο και μέρα με τη μέρα ανέβαινα ψυχολογικά», συμπλήρωσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Read More

And More