Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ακόμα κι όταν είδε φωτογραφίες από το χειρουργείο έμεινε ατάραχη» – Η απάντηση στην απολογία της Ε.Κ.

Μετά την απολογία της 37χρονης Ε.Κ. στο δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία μαζί με τους δύο δικηγόρους της, κ. Αλεξανδρή και κ. Λύτρα.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Σήμερα περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις, που περιμένω πολύ καιρό. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όλα όσα υποστήριξε καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδρας της έδειξε τις φωτογραφίες μου από τα χειρουργεία και από το νοσοκομείο και από όλα όσα έχω τραβήξει, εκείνη έμεινε απαθής, δεν έσκυψε καν το κεφάλι και έμεινε ατάραχη. Νομίζω ότι αυτό δείχνει ότι είναι αμετανόητη».

Όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ρωτήθηκε για το εάν δέχεται τη συγγνώμη της, δεν θέλησε να απαντήσει. «Ευχαριστώ πολύ παιδιά» είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε.

Τότε, ο δικηγόρος της, κ. Αλεξανδρής πρόσθεσε: «Για να τίθεται θέμα για το αν κάποιος δέχεται ή όχι τη συγγνώμη του άλλου, (ο άλλος) πρέπει να είναι ειλικρινής και έντιμος. Δεν υπάρχει τέτοια συγγνώμη, οπότε δεν υπάρχει αποδοχή».

Read More

And More