Just The 2 Of Us: Αυτά είναι τα ζευγάρια που πέρασαν στον μεγάλο τελικό! [pics,vid]

Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις ήρθαν το βράδυ του Σαββάτου στο «Just The 2 Of Us» με τα 5 ζευγάρια των φιναλίστ να διαγωνίζονται για πρώτη φορά σε live μετάδοση. Η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Ο οικοδεσπότης, Νίκος Κοκλώνης, μας υποδέχτηκε στις 22:00 ακριβώς, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής πήραν θέσεις και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι ξεκίνησε! Τα πέντε ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο μόνο τρία κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό, ενώ στον σημερινό Ημιτελικό είχαμε διπλή αποχώρηση.

Ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά εξασφάλισαν τη θέση τους για τον τελικό του «Just The 2 Of Us»!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης έκλεψαν τις εντυπώσεις και θα διαγωνιστούν στον τελικό!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα – προς έκπληξη όλων – εξασφάλισαν το τρίτο εισιτήριο για τον τελικό του J2Us!

Η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό και αποχώρησαν από το show τραγουδιού.

Read More

And More