Καραβάτου – Κατσούλης: Έτσι σχολίασαν τη συνέντευξη του Καπουτζίδη – “Αποστωμοτικός, αληθινός με ήθος”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε χθες το βράδυ μια συγκλονιστική συνέντευξη στην ΕΡΤ, ύστερα από τη σκληρή δήλωση για εκείνον που έστειλε σε ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας.

Το στιγμιότυπο προβλήθηκε στην Φωλιά των ΚουΚου με τους παρουσιαστές και τους συνεργάτες της εκπομπής να καταχειροκροτούν τον αγαπημένο ηθοποιό και σεναριογράφο για τα υπέροχα λόγια του. Η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο άνθρωπος ήταν αποστωμοτικός όπως είναι πάντα. Είναι αποστωμοτικός γιατί είναι αληθινός, δεν υπάρχει ούτε μαύρο, ούτε άσπρο αυτή είναι η αλήθεια του. Σκεφτόμουν όλη αυτή η διαδρομή που έχει κάνει με τον 90 ετών πατέρα του που κατέληξε σε αυτό τον σταθμό της περηφάνειας, είναι ό,τι ωραιότερο έχει μοιραστεί μαζί μας. Μετά από αυτό δεν έχουμε πολλά να πούμε, μόνο “Μπράβο”. Εγώ αυτό αισθάνομαι βλέποντας τη στάση του Γιώργου όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο. Είναι πάντα εγκρατής, εδώ ήταν συγκινημένος”.

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο Κεντρικό Δελτίο της ΕΡΤ

 

Στο τέλος ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να σχολιάσει με τη σειρά του: “Το σημαντικό δεν είναι μόνο το ότι είναι αληθινός, αλλά η αλήθεια του εμπεριέχει μια ευγένεια, μια παιδεία και ένα ήθος. Αξίες και αρετές που είναι εντελώς απαραίτητες για μια υγιή κοινωνία. Με φως και αγάπη και αξιοπρέπεια, ούτε με εκδίκηση, ούτε με βία με κανέναν άλλον τρόπο. Ο τρόπος του Γιώργου δεν μπορεί να παρερμηνευθεί. Την αγάπη μου, την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου”.

Read More

And More