Κατερίνα Καινούργιου: «Εκείνη την ώρα πέρασα από τη Μητρόπολη και είδα τον Στράτο Τζώρτζογλου με τον πατέρα Αντώνιο»

Την πρώτη αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου μετά τη συνάντησή του με τον Πατέρα Αντώνιο στην Μητρόπολη Αθηνών πρόβαλαν το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως εκείνη την ημέρα βρισκόταν και εκείνη στο ίδιο σημείο μαζί με τον Πατέρα Αντώνιο και το ζευγάρι, περιμένοντας να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος.

«Εκείνη την ώρα πέρασα από τη Μητρόπολη και είδα τον Στράτο Τζώρτζογλου με τον πατέρα Αντώνιο. Είχε πάρα πολλή ουρά, πέρασα από δίπλα του. Δεν θα με ενοχλούσε να κάτσω και δίπλα στον Πατέρα Αντώνιο, ακόμη δεν έχει βγει κάποια απόφαση ούτως ή άλλως. Θα του μιλούσα κιόλας, αλλά είχε ουρά και έφυγα» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Ήμουν πολύ κοντά στο σημείο και όντως έγινε χαμός με τον πατέρα Αντώνιο, υπήρχε κόσμος που φώναζε “Αθώος, αθώος” τη στιγμή που περίμενε στην ουρά. Περνούσα από την Μητροπόλεως και ήθελα να προσκυνήσω αλλά είχε πάρα πολύ κόσμο. Έβλεπα μια φασαρία και είδα ότι περίμενε στην ουρά τον Πατέρα Αντώνιο. Παιδιά κάποιοι τον στηρίζουν, δεν ξέρουμε ακόμη τι έχει συμβεί» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Read More

And More