Κατερίνα Καινούργιου για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Έχουν χωρίσει αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο»

Λίγο καιρό πριν δούμε στις οθόνες μας το “Survivor All Star” και με τις συμμετοχές του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να θεωρούνται σίγουρες, οι φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα στον Γρηγόρη Μόργκαν τον οποίο είχαμε γνωρίσει λίγα χρόνια πριν μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads.

Το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να κάνει το δικό της σχόλιο για το ζευγάρι λέγοντας πως πιστεύει ότι έχουν χωρίσει αλλά ακόμα τρέφει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More