Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Δεν φαντάζεσαι ποια θέλουν στην εκπομπή τους!

Τι κι αν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης απολαμβάνουν το… big blue του Αιγαίου; Τι κι αν το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο, την θάλασσα και πάνω απ ΄όλα τα παιδιά του; Τι κι αν κάνουν διακοπές απολαμβάνοντας πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης, γαλήνης, ηρεμίας;

Την ίδια ώρα τα στελέχη της ομάδας τους δουλεύουν πυρετωδώς στο Star, προκειμένου η νέα σεζόν να βρει τους “Κου-Κου” ακόμα πιο δυνατούς, ακόμα πιο ανατρεπτικούς!

Οι “Κου-Κου” ήρθαν πέρσι και κέρδισαν το στοίχημα και της τηλεθέασης και των εντυπώσεων και εννοείται πως από την στιγμή που κέρδισαν το στοίχημα – πράγμα καθόλου εύκολο για τα δεδομένα του Star που εδώ και χρόνια είχε γυρίσει την πλάτη στη καθημερινή, πρωινή ψυχαγωγία -, συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και μεράκι.

Έτσι ,λοιπόν, μέσα εδώ από τα media του TLife διάβασες πρώτη, πως το ζευγάρι έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που θα βρίσκεται δίπλα του από Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με αυτές τις αλλαγές, έχει ξεκινήσει ένα… σαφάρι αναζήτησης προσώπων και οι αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στ ΄αυτιά μου λένε πως έχουν στρέψει στο βλέμμα τους και σε συνεργάτες άλλων εκπομπών.

Ναι, ναι, καλά διαβάζεις…

Το αποκαλυπτικό μου ρεπορτάζ λέει, πως ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, έχει κάνει πρόταση σε ένα πρόσωπο πως να το πω; Εντελώς… αουτσάιντερ! Σε ένα πρόσωπο εντελώς απροσδόκητο!

Ποιο είναι το πρόσωπο αυτό; Η Γεωργία Γεωργίου!

Η ηθοποιός και πρώην εστεμμένη της Κύπρου, που βρίσκεται στη παρέα της Σάσας Σταμάτη και καταπιάνεται και με τη δημοσιογραφία, έχει δεχτεί σου λέει κρούση, μήπως η νέα χρονιά την βρει σε καινούργιες τηλεοπτικές γειτονιές.

Βλέπεις, τόσο η Κατερίνα, όσο και ο Κρατερός την θεωρούν ένα εναλλακτικό, τηλεοπτικό πρόσωπο, γεγονός που ταιριάζει με το τηλεοπτικό τους στόχο, μιας και το ζευγάρι προσπαθεί να έχει στον αέρα ένα αντισυμβατικό, πιο εναλλακτικό πρωινό, με θέματα, αλλά και πρόσωπα που έρχονται στους δέκτες μας και μας ξαφνιάζουν ευχάριστα!

Λέτε; Να μας προκύψει νέο τηλε-συνοικέσιο;

Read More

And More