Κατερίνα Καραβάτου: Μόνη της σήμερα “Στη φωλιά των Κου-Κου”! Τι αποκάλυψε σε σχέση με την περιπέτεια υγείας του Κρατερού Κατσούλη…

Μοναχούλα της και χωρίς να έχει στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο της Κρατερό, μας καλημέρισε σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την συχνότητα του Star.

Μπορεί μία υπέροχη, ηλιόλουστη και όχι τόσο παγωμένη εβδομάδα να ξεκίνησε για όλους μας, όμως, τα πράγματα για την γνωστή παρουσιάστρια είναι λιγάκι διαφορετικά, μιας και ένα πρόβλημα υγείας, ανάγκασε τον Κρατερό Κατσούλη σήμερα και να μην βρίσκεται δίπλα της “Στη φωλιά των Κου-Κου”, μιας και χθες το βράδυ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει στο θέατρο “Πειραιώς 131”, γεγονός και για το οποίο ,ήδη, σας έχουμε ενημερώσει μέσα εδώ από το “TLIFE”.

Εμφανώς συγκινημένη ,λοιπόν, σήμερα η Κατερίνα, αφού καλημέρισε πρώτα τους τηλεθεατές, στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει γι’  αυτή τη νέα περιπέτεια υγείας του Κρατερού Κατσούλη. Τι ακριβώς είπε;

«…Πραγματικά ελπίζω να είστε καλά, γιατί εδώ -δεν ξέρω- κάτι έχει συμβεί. Ελπίζω εσείς τουλάχιστον να είστε καλά. Βλέπετε ότι εδώ δεν είναι ο Κρατερός μας. Δεν είναι ο Κρατερός μας και για να μην είναι υπάρχει λόγος. Πρέπει να είναι κλινήρης, του έχει συμβεί κάτι, το οποίο ελπίζουμε να περάσει πολύ σύντομα, παρακολουθείται από γιατρούς. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα όλο αυτό και να είναι και πάλι μαζί μας.

Εμείς θα του στείλουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας και να μη συμβεί τίποτε άλλο ξανά. Μας έχει πάει λίγο περίεργα το 2018… Θα τα καταφέρουμε, λοιπόν, εδώ πέρα να βγάλουμε την εκπομπή μας όσο καλύτερα γίνεται…»

 

Read More

And More