Στο T-live

Κιβωτός του Κόσμου – Σταύρος Μπαλάσκας: «Σκηνοθετημένο το βίντεο με την παιδίατρο»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5/12 στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και σχολίασε το βίντεο με την παιδίατρο που εξέτασε τον γιο του πατέρα Αντωνίου μέσα στο αυτοκίνητο, μετά την απομάκρυνση της οικογένειας από τη δομή.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στη σελίδα της «Κιβωτού του Κόσμου», που άλλαξε όνομα σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού του Κόσμου» και λογότυπο.

«Το βίντεο το είδα, όπως είναι. Ψεύτικο. Μούφα. Εμείς στη ΓΑΔΑ γελάγαμε που το βλέπαμε. Και κλαίγαμε. Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει 10 φίλους να τους πάρει τηλέφωνο και να μην του ανοίξουν την πόρτα; Μην τρελαθούμε εντελώς!

Αν ήμουν εγώ και είχα το παιδί μου άρρωστο μέσα στο αυτοκίνητο κι έπρεπε να διανυχτερεύσω, θα πήγαινα 800 μέτρα που είναι το Παίδων. Η σοβαρότητα θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στις πράξεις του καθενός. Ήταν κακέκτυπο. Τον παρέσυραν, στην προκειμένη περίπτωση, σε αυτή την παγίδα κάποιοι υποστηρικτές του. Ένας άνθρωπος σωστός ξέρει ότι ειδικά αυτός ο άνθρωπος αν έπαιρνε ένα τηλέφωνο με το παιδί του άρρωστο, δεν θα διανυχτέρευε στο αμάξι. Είναι σκηνοθετημένο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας στον Alpha.

Read More

And More