Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για Δημήτρη Φιλιππίδη: «Φυσικά και είναι ανερχόμενος καλός ηθοποιός»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αντικατάσταση του Δημήτρη Σαμόλη από τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη Φιλιππίδη.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά, λίγο πριν από τη συναυλία των δύο έργων του Μίκη Θεοδωράκη, που γιορτάζουμε 100 χρόνια από τη γέννησή του. Εγώ συμμετέχω ως αφηγητής. Ο Θεοδωράκης είναι μία μορφή της σύγχρονης Ελλάδας και του πολιτισμού σε όλα τα πεδία. Ήταν μία ιδιαίτερη φιγούρα. Λείπουν τέτοιες προσωπικότητες από το σήμερα. Γιατί να μη γίνει ταινία η ζωή του».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αρκέστηκε να πει σε ερώτηση για την αντικατάσταση του Δημήτρη Σαμόλη από τον Δημήτρη Φιλιππίδη στο έργο «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή»: «Ο Δημήτρης Φιλιππίδης φυσικά και είναι ανερχόμενος καλός ηθοποιός».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164