Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Έχω ένα συμβόλαιο που δε μπορώ να παραβλέψω, ρισκάρω και που σας μιλάω»

Τον Κώστα Αναγνωστόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star αποκάλυψε πως η ψυχολογία του μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης έχει αρχίσει να φτιάχνει ενώ παραδέχτηκε πως πλέον δεν το παρακολουθεί πολύ. Στη συνέχεια, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει ως guest στο J2US με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως έχει ένα συμβόλαιο με την Acun Medya που τον δεσμεύει.

«Ο χρόνος είναι γιατρός για όλους. Δε το παρακολουθώ πολύ… Μέχρι τον τελικό έχουμε ακόμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς συνέχεια γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν απλά για τα clicks. Αυτή τη στιγμή έχω ένα συμβόλαιο που δεν μπορώ να παραβλέψω και προχωράμε. Άμα θες να ακούσεις τη φωνή μου βάλε το βίντεο από το 2017. Από φωνή κορμάρα» είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε και για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει λέγοντας ωστόσο πως ρισκάρει που μιλάει σε δημοσιογράφους λόγω του συμβολαίου που έχει υπογράψει με τον Τούρκο παραγωγό.

«Δε θέλω να πω κάτι άλλο και ρισκάρω που σας μιλάω, να το ξέρετε» είπε.

Read More

And More