Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η αντίδραση στην κάμερα για τη φημολογούμενη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, έκανε τις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha, και στη Φαίη Φώτου.

Ο «Μισθοφόρος» ρωτήθηκε για τα διάφορα σενάρια και σχόλια γύρω από την αποχώρησή του από το Survivor All Star, ωστόσο δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες.

«Έχουν γίνει όλα αυτά, έχω πιεστεί κι εγώ, έχουν πιεστεί όλοι, οπότε καλύτερα να μην μιλήσουμε. Να πάω να εξαργυρώσω ότι λέει το συμβόλαιο», είπε τονίζοντας πως σύντομα θα δώσει ολοκληρωμένη συνέντευξη, μέσα στην οποία θα απαντά για όλα.

Για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς: «Πριν από έναν μήνα με βγάζανε ζευγάρι με τη Γωγώ Φαρμάκη, μετά στις 15 Ιανουαρίου με βγάζανε ελεύθερο και στις 30 Ιανουαρίου με βγάλανε ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς», απάντησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Γενικά δεν συζητάω για την προσωπική μου ζωή, εδώ και 6-7 χρόνια που βγήκα από το πρώτο Survivor, δεν έχω δώσει δικαίωμα που είχα σχέσεις, είτε επώνυμες, είτε μη επώνυμες. Δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν και αυτό θέλω να το σεβαστούν όλοι. Να μιλάτε με αυτούς που πουλάνε τις σχέσεις τους», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα του Alpha.

Read More

And More