Κώστας Τσουρός για τις φήμες συνεργασίας με τη Δανάη Μπάρκα: «Διακινούνται πράγματα που μας φέρνουν σε δύσκολη θέση»

Ένα ρεπορτάζ που ήθελε τη Δανάη Μπάρκα και τον Κώστα Τσουρό να ετοιμάζονται να ενώσουν τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις την επόμενη σεζόν, παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στο «Πρωινό».

Το ρεπορτάζ αυτό, πρώτη διέψευσε η Δανάη Μπάρκα μέσα από τη δική της εκπομπή. ενώ σήμερα (18/11) το ίδιο έκανε και ο Κώστας Τσουρός. (δες εδώ τι είχε πει η Δανάη Μπάρκα)

«Και πέρυσι, από πολύ νωρίς, όλοι λέγανε για το τι θα κάνω του χρόνου. Είχανε πει τα πάντα. Μόνο στο CNN δε γράψανε ό,τι θα πάω. Αντιλαμβάνομαι ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, πολλές φορές, είναι λίγο ρευστό. Υπάρχουν όμως και ειδήσεις, όπως αυτή για εμένα και τη Δανάη, δε θέλω να πω κάτι για τη συνάδελφο που το έβγαλε, αλλά μπορεί να έρχονται από συμπέρασμα που βγάζουμε για κάποια πράγματα»  ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός διαψεύδοντας το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου.

«Μπορεί να έχεις παρατηρήσει κάποια πράγματα, να έχεις δει ότι αυτοί οι δυο είναι πολύ κοντά, και λες, άρα θα έχουν σκεφτεί να κάνουν μαζί εκπομπή. Δε στέκει κάτι τέτοιο. Δε θα μπορούσε και να στέκει μέσα Νοέμβρη, ένα θέμα για το τι θα γίνει ένα χρόνο μετά… Αν θέλει θα το σκεφτεί το κανάλι.

Διακινούνται πράγματα, και έχει δίκιο η Δανάη που τοποθετήθηκε, γιατί έρχονται σε άβολη θέση άνθρωποι. Δε ξέρω αν εσείς ήρθατε σε άβολη θέση» κατέληξε ο παρουσιαστής του Mega.

Read More

And More