Κώστας Τσουρός κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, για ποιο λόγο το σχολιάζουμε;»

Σάλο προκάλεσαν γι’ ακόμη μία φορά οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Τα λεγόμενα της προβλήθηκαν στο Mega Καλημέρα, με τον Κώστα Τσουρό να τοποθετείται σχετικά.

«Παιδιά, γιατί ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα; Πραγματικά, εγώ βγαίνω από τα ρούχα μου. Είναι προφανές ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλει κάθε φορά να προκαλεί για να τη σχολιάζουμε. Δηλαδή, ασχολούμαστε με ένα πράγμα τέτοιο», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Ένας άνθρωπος όταν συγκρίνει ένα κακούργημα που είναι η παιδεραστία στη συγκεκριμένη περίπτωση με το σεξουαλικό προσδιορισμό ενός ανθρώπου, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δηλαδή, δεν μπορείς να πεις κάτι. Για ποιο λόγο το σχολιάζουμε τώρα αυτό το πράγμα;» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο Mega Καλημέρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με τη σειρά της, σχολίασε: «Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το γεγονός ότι είπε για το πόσο θα υπάρχει πάτος στο πηγάδι των αιτημάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικός όρος. Δεν μιλάμε ούτε για πηγάδι, ούτε για πάτο. Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι για κάποιο λόγο όλα αυτά τα χρόνια έχουν μάθει να ζουν περιθωριοποιημένοι».

Όσα δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη:

Τα σχόλια που έγιναν από το Mega Καλημέρα:

Read More

And More