Κώστας Τσουρός: «Θα έπαιρνα συμπαρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, να τη ρωτήσουμε όμως αν θέλει»

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην εκπομπή Breakfast @ Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά, μετά το τέλος του Mega Καλημέρα. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις συζητήσεις που κάνει σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς και ποια κυρία της τηλεόρασης θα ήθελε ως… συμπαρουσιάστριά του!

Αν του γινόταν πρόταση για infotainment, θα ήταν θετικός; Ο Κώστας Τσουρός απάντησε πως «νομίζω ότι ούτως ή άλλως αυτό κάναμε. Έτσι ξεκινήσαμε και στο Mega Καλημέρα. Άλλο που τώρα λόγω εκλογικών αναμετρήσεων έχουν αλλάξει τα πράγματα και είμαστε εντελώς tainment και καθόλου info».

Σε ερώτηση για το ποια θα ήθελε να έχει ως συμπαρουσιάστρια αν έκανε μία δική του εκπομπή, ο δημοσιογράφος ανέφερε την Ελεονώρα Μελέτη. «Θα έπαιρνα την Ελεονώρα Μελέτη. Φαντάζεσαι; Να τη ρωτήσουμε όμως αν θέλει. Όταν έρθεις άλλη μέρα για δηλώσεις, πες της: θέλεις να πας συμπαρουσιάστρια του Κώστα Τσουρού; Να δούμε τι θα απαντήσει» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι θέλει να έχει δημοσιογραφική υπόσταση στις εκπομπές που βρίσκεται αλλά παράλληλα θα έκανε κι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.  

Δες όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός στο Star:

Read More

And More