Ξεσπά ο Τριαντάφυλλος: «Κάθε τρεις μήνες αποδίδω ΦΠΑ και είναι όλα νόμιμα – Κάποιους τους ενοχλεί το όνομά μου»

Τη δική του απάντηση σε όλους όσοι τον εμπλέκουν με το σκάνδαλο φοροδιαφυγής που έχει προκύψει από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, θέλησε να δώσει εκ νέου ο Τριαντάφυλλος

Ο τραγουδιστής, που μίλησε αρχικά αποκλειστικά στο TLIFE, την Πέμπτη 25/1 μίλησε στο «Πρωινό» και έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με το χαμηλό ποσό που δηλώνει ο ίδιος στην εφορία του.

«Αυτά τα λεφτά που λέτε είναι το 2018 και το 2019 που δεν δουλεύαμε λόγω κορονοϊού και εννοείται τα έσοδά μας ήταν πολύ μικρά, αφού έτσι και αλλιώς δεν τραγουδούσαμε. Εγώ τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο, τα λεφτά μου δεν ήταν καλά, δεν ήμουν αυτό που έγινα μετά το 2021. Μετά το Survivor άλλαξαν τα πράγματα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος. 

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας πήρε ξανά τον λόγο, λέγοντας πως η καραντίνα και εγκλεισμός ήρθαν από το 2020 και μετά, με τον Τριαντάφυλλο να εκνευρίζεται και να απαντά: «Μη μιλάς, όταν μιλάω» και συνέχισε: «Δεν έχει γίνει κάποιος έλεγχος στην εφορία μου. Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και όποιος το διέρρευσε πάει για μήνυση χοντρή. Κάποιους τους ενοχλεί το όνομά μου. Κάθε τρεις μήνες αποδίδω ΦΠΑ, είναι όλα νόμιμα». 

Κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Εγώ υποσχέθηκα σε αυτό το κορίτσι ότι θα τραγουδήσω στον γάμο της και το έκανα. Αυτό το είχα πει και στον Γιώργο Ασημακόπουλο και σε κάποιους άλλους παίκτες στο Survivor και τώρα το λέω και σε εσένα Γιώργο μου αν ξαναπαντρευτείς θα έρθω και στο δικό σου γάμο αφιλοκερδώς. 

Read More

And More