Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας της μητέρας του Αγγελόπουλου: «Δεν μπορώ να το δεχτώ»

Την ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στα social media σχετικά με την κηδεία της μητέρας του σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Fay’s Time, το πρωί της Πέμπτης. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αντίθεσή της με τις εκπομπές που θα στείλουν κάμερες στο τελευταίο «αντίο» της μητέρας του Ντάνου. 

Η κουβέντα ξεκίνησε με τη Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία επεσήμανε ότι δεν περίμενε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κάνει μία τέτοια ανάρτηση, αλλά να ζητήσει από τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην καλύψουν ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός.

«Αυτό δεν είναι αυτονόητο;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά, με τη Μαρία Φραγκάκη να την ενημερώνει ότι έχουν ήδη πάει κάμερες στην Σκιάθο για το τελευταίο «αντίο».

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τόνισε πως κατά την άποψή της, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την εν λόγω ανάρτηση για την κηδεία καθώς ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες. «Για εμένα δεν υπάρχει πενθόμετρο, το πώς πενθεί ο καθένας έχει να κάνει με τη δική του ψυχοσύνθεση και τα δικά του βιώματα.

Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θυμάμαι κάποιον παρουσιαστή, τραγουδιστή, ηθοποιό που πέθανε κάποιος δικός του και έστειλαν οι εκπομπές κάμερες. Γνωρίζουμε από τα sites ότι κάποιοι άνθρωποι περνούν δύσκολες ώρες γιατί έφυγαν κάποια κοντινά τους συγγενικά πρόσωπα. Δεν τόλμησε κανείς να στείλει κάμερα. Θα είναι πολύ άσχημο αν συμβεί» σημείωσε, με τους συνεργάτες της να λένε ξανά ότι ήδη έχουν σταλθεί τηλεοπτικά συνεργεία.

«Θεωρείτε ότι τους το επέτρεψε; Δεν υπάρχει περίπτωση. Να πούνε τι τα συνεργεία;  Να δούνε πώς θα γίνει η κηδεία; Εγώ έχω ζήσει στα 20 χρόνια της τηλεόρασης ανθρώπους που συνεργαζόμουν να χάνουν δικούς τους ανθρώπους. Έτσι είναι η ζωή. Θα πήγαινε κάμερα να καλύψει ένα τέτοιο γεγονός; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που λες, δεν το δέχομαι! (…) Πιστεύω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρει τρόπο να μην επιτρέψει τις κάμερες».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Διάβασε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα που έκανε σε μοναστήρι της Σκιάθου για τη μητέρα του

Read More

And More