Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτσι θα αντιδρούσε αν οι σύντροφοι των παιδιών του ψήφιζαν άλλο πολιτικό κόμμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη 8/6 φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Δανάη Μπάρκα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση με τα παιδιά του, για την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο οι σύντροφοι των παιδιών του να ψήφιζαν άλλο πολιτικό κόμμα.

«Και εγώ και η Μαρέβα έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μας. Τα παιδιά μου έχουν μια πολύ ανοιχτή σχέση μαζί μου και είμαι υπερήφανος για αυτά», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στην ερώτηση της Δανάης Μπάρκα για το τι θα έκανε αν τα παιδιά του είχαν σχέση με κάποιον που στηρίζει άλλο κόμμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκη απάντησε: «Θα αντιδρούσα με πολύ χιούμορ, θα προσπαθούσα να τους πάρω με την μεριά μου αλλά δεν νομίζω ότι έχω αφήσει ποτέ την πολιτική να επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις των παιδιών μου. Αφήνω πάντα τα παιδιά να μας συστήσουν τους συντρόφους τους». 

Όσον αφορά την κριτική που δέχεται από τα παιδιά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Δέχομαι κριτική από τα παιδιά μου. Πλέον αντιδρώ καλύτερα από ότι αντιδρούσα στο παρελθόν. Πρέπει να δεχόμαστε την κριτική, αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. Και η σύζυγός μου και τα παιδιά μου είναι πολύ αυστηροί κριτές». 

Κλείνοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη σχέση του με την Μαρέβα Μητσοτάκη, λέγοντας:  «Με την Μαρέβα περάσαμε μεγάλες δυσκολίες, δεν ήμασταν μαζί για χρόνια. Οι δυσκολίες πέρασαν με το να μην χρεώσουμε αποκλειστικά σε κάποιον την ευθύνη, γιατί κατά κανόνα σε μία σχέση φταίνε και οι δύο. Πρέπει να είσαι σε θέση να καταλάβεις τους προβληματισμούς του άλλου και να αφήσεις στην άκρη την πίκρα και την οργή της στιγμής. Ταυτόχρονα πρέπει να είσαι απόλυτα ταγμένος στα παιδιά, ακόμα και αν δεν είστε μαζί.

Εμείς δώσαμε χρόνο στον χρόνο, δεν είπαμε ποτέ κακές κουβέντες ο ένας για τον άλλο και όταν βρεθήκαμε ξανά μπορέσαμε και επανατοποθετήσαμε τη σχέση μας σε μια διαφορετική βάση και είμαστε καλύτερα από ποτέ. Με την Μαρέβα δουλέψαμε και με ειδικούς για να καταφέρουμε να φτιάξουμε τη σχέση μας»,

Read More

And More