Κυριάκος Μητσοτάκης για Διονύση Σαββόπουλο: «Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε, στοχοποιήθηκε με χυδαίο τρόπο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής 19/5 στην εκπομπή «Σήμερα», δύο ημέρες πριν από τις εκλογές και, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις αντιδράσεις μετά τη δήλωση του Διονύση Σαββόπουλου υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος κι αυτός είχε στοχοποιηθεί από τον αυριανισμό, είχε πει ότι ψηφίζω ΝΔ γιατί είναι το μόνο κόμμα που μου επιτρέπει να το βρίζω. Εμείς είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης άποψης. Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε με τον Διονύση Σαββόπουλο και αναδεικνύει μία ολόκληρη φιλοσοφία τοξικότητας που λέει ότι μόνο εμείς είμαστε οι καλοί, μόνο εμείς έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα».

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος είπε απλά την άποψή του, με ευγένεια και ευπρέπεια, και στοχοποιήθηκε με χυδαίο τρόπο. Δεν απάντησα σε καμία προσωπική προσβολή, γκρίζα βίντεο. Αποφάσισα να μιλήσω για το μέλλον. Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει χάος. Είναι μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρέπει να ασκείται η πολιτική. Η σύζυγός μου στοχοποιήθηκε με τρόπο χυδαίο και δεν τα ξεχνάω αυτά. Η απόσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μικραίνει, μεγαλώνει» πρόσθεσε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Read More

And More