Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα τρυφερά λόγια για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, τα τατουάζ και η αναφορά στη Μαρία Σάκκαρη

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Mega Καλημέρα και στην Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε με τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι αλλά και για τους γονείς του. Ακόμα, ρωτήθηκε και για τη σύντροφο του γιου του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μαρία Σάκκαρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί σχεδόν 30 χρόνια. Περάσαμε δυσκολίες, περάσαμε ένα διάστημα που δεν ήμασταν μαζί. Όταν ξαναβρεθήκαμε, η σχέση μας έγινε πιο δυνατή και νομίζω ότι κάναμε και οι δύο την αυτοκριτική μας. Είναι ένας θερμός, υποστηρικτικός άνθρωπος και ταυτόχρονα είναι ένας άνθρωπος που θα με κρατήσει απόλυτα γειωμένο. Μου θυμίζει συνέχεια ότι η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός και ότι είμαστε εδώ για να βοηθάμε τον κόσμο».

«Η Μαρέβα θα μου πει την άποψή της με πολύ ωμό τρόπο, θα μου πει πότε κάνω λάθος και θα με πιέσει. Δεν έχει πάντα δίκιο προφανώς αλλά πολύ συχνά έχει. Έχει μία συναισθηματική ευφυΐα που μου είναι πολύ χρήσιμη. Βλέπει πράγματα που εγώ δεν βλέπω. Η Μαρέβα έχει ισχυρή προσωπικότητα, η μάνα μου ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε τη γνώμη της» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός στο Mega.

 Για τη Μαρία Σάκκαρη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Έχω παίξει τένις μαζί της, ήταν πάρα πολύ ευγενική μαζί μου. Όποιος καταλαβαίνει λίγο από τένις, μου ήταν δύσκολο να επιστρέψω το δεύτερο σερβίς της. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους συντρόφους των παιδιών μου».

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για τα τατουάζ της Μαρέβας Γκραμπόφσκι: «Η σύζυγός μου τα έχει από παλιά. Αν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, θα έκανα τατουάζ. Η σύζυγός μου έχει ένα δελφινάκι και μου αρέσει αυτή η ιδέα».

 

Read More

And More