Λάκης Γαβαλάς: «Απορώ πώς ο Άκης Πετρετζίκης έχει βγάλει τόσα λεφτά, δε ξέρει πώς να κόψει το σκόρδο»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και στον Άκη Πετρετζίκη, για τον οποίο αναρωτήθηκε πώς έχει βγάλει τόσα χρήματα, αφού δεν ξέρει να κόβει ούτε… σκόρδο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει αυτό το μάγκικο χιούμορ που καταντάει λιγάκι πιο προκλητικό, πιο… ταβερνέ και αυτό μπορεί και να αρέσει και στον κόσμο. Είναι μια κοπέλα που ξεκίνησε από τη μόδα. Το να πάει εκεί και να κάνει αυτό το πράγμα… Την είχα συναντήσει στα δοκιμαστικά του My Style Rocks και μετά έμαθα ότι θα πάει στο Star. Δεν ήξερα το παιχνίδι που θα παρουσιάσει, αν το γνώριζα θα δήλωνα συμμετοχή. Να πήγαινα εκεί να κάνω το ζευγάρι ή να κάνω τον σεφ. Γιατί να μην κάνω κι εγώ τον σεφ;»

«Ο Πετρετζίκης ξέρεις πόσα λεφτά βγάζει; Κατ’ αρχήν δεν βάζει το σωστό αλάτι ποτέ. Απορώ πώς έβγαλε τόσα λεφτά. Κύμινο δεν έχει βάλει στη ζωή του ποτέ, το σκόρδο δεν ξέρει πώς να το κόψει» πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More