Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρόταση για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και η ενημέρωση στην Ελένη Τσολάκη

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στη Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το μέλλον του στο Open Weekend και τη δήλωση του Κώστα Τσουρού για live casting στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ειδικότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση, εδώ και έναν μήνα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν είμαι αρνητικός στο να παραμείνω, αλλά αν δεν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο να σου πει «έλα να δούμε τι θα κάνουμε»… Μακάρι να χτυπήσει αυτό το τηλέφωνο αλλά είμαστε επαγγελματίες και διαθέσιμοι στο να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Φυσικά και είμαι διατεθειμένος να παραμείνω, απλά να μας πάρουν. Αν είναι να μας πάρουν στις 10 Ιουλίου, sorry κι εγώ θα κολυμπάω κάπου».

Σχετικά με τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του αναρωτήθηκε αν η παρουσία του Λάμπρου Κωνσταντάρα ήταν live casting, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα. «Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό, ό,τι κι αν ακούγεται δεν το σχολιάζω γιατί δεν έχει κανένα νόημα» δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στο «Πρωινό μας», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει δεχτεί πρόταση από το Mega Καλημέρα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι ιδιαίτερα θετικό. Ο ίδιος ενημέρωσε πρώτα από όλους την Ελένη Τσολάκη και η σχέση τους παραμένει άψογη.

Read More

And More