Λευτέρης Χαρίτος: Οι Άγριες Μέλισσες, ο 14χρονος γιος του και η σχέση του με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου

Ο Λευτέρης Χαρίτος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός σκηνοθέτης της σιεράς, Άγριες Μέλισσες, μίλησε για την επιτυχία της σειράς, τις σχέσεις με τους συνεργάτες του, ενώ πέρασε και σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή.

Ο Λευτέρης Χαρίτος τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ζευγάρι με την Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στις Άγριες Μέλισσες. Ο σκηνοθέτης της σειράς απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με τα σχόλια που λαμβάνει για το ότι βρέθηκε στη σειρά λόγω της σχέσης της.

Δες ΕΔΩ τις δηλώσεις της Μαρκέλλας Γιαννάτου

«Είναι το σύστημα τέτοιο. Αν είχε κάνει η ίδια την σκηνοθεσία στις Άγριες Μέλισσες δεν θα ήξερες τις θα λέγανε. Θα λέγανε μετά εγώ τι σχέση έχω μαζί της…», απάντησε ο Λευτέρης Χαρίτος υπερασπίζοντας την σύντροφό του.

Όσο για τη σχέση τους, ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Σαν άνδρας έχω ένα πρόβλημα με τις σχέσεις μου, δεν νιώθω αρκετός, θέλω να δίνω κι άλλα, οπότε όλο αυτόν τον καιρό και με τα γυρίσματα νιώθω ότι δεν είμαι αρκετά εκεί (μέσα στη σχέση) δεν το ξέρω και δεν μπορώ να σου το απαντήσω αυτό εγώ. Αλλά καλά είναι τα πράγματα. Οι μεγάλες οι σχέσεις είναι ένα ιδιαίτερο πράγμα. Αυτή είναι και η μεγαλύτερή μου σχέση», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, αφού έχει έναν γιο ο οποίος σήμερα είναι 14 ετών…

«Για το παιδί μου πάντα έχω χρόνο, από μικρό που ήταν. Δηλαδή ότι και να έκανα έλεγα “αυτός ο χρόνος είναι για τον μικρό” τώρα είναι 14 χρονών. Αρχίζει να μου λέει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν ξέρω το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πολύ ιδιαίτερο, όπως και του σκηνοθέτη. Και τα δύο αυτά θέλουν υπομονή. Είμαστε ένας χώρος που σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι», δήλωσε ο Λευτέρης Χαρίτος καλεσμένος στο The 2night Show.

Read More

And More