Λυδία Σέρβου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για την σεξουαλική παρενόχληση από τον Δήμο Μούτση

Πριν λίγες μέρες  η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου, έκανε μια σοκαριστική καταγγελία  για διάσημο μουσικοσυνθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών. Την Πέμπτη με συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, αποκάλυψε το όνομά του λέγοντας πως πρόκειται για τον Δήμο Μούτση. Διάβασε εδώ την απάντηση του δικηγόρου του

Το βράδυ της Πέμπτης η Λυδία περιέγραψε την τραυματική εμπειρία της μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk. Είπε μάλιστα ότι και άλλες  γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της, είχαν άσχημες παρόμοιες εμπειρίες από τον ίδιο άνθρωπο!

Διάβασε όσα συγκλονιστικά είπε: 

Ήμουν παιδί τότε. Οι κοπέλες που είπαν τις δικιές τους εμπειρίες με ώθησαν. Το συζήτησα με τη γιατρό μου. Της είπα ότι μου έρχονται μνήμες και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ακούγοντας όμως τις διηγήσεις των ηθοποιών και τις καταγγελίες τους, έκλαψα και είπα θα μιλήσω. Είμαι από τα 17 μου στο χώρο του τραγουδιού. Κανένας άνθρωπος που έχει περάσει κάτι τέτοιο δεν μπαίνει στη διαδικασία να το ξαναζήσει για τη δημοσιότητα.

Πώς έγιναν όλα: Του τηλεφώνησα και έγινε μια πρώτη συνάντηση ένα απόγευμα. Με ρώτησε κάποια πράγματα γύρω από τη μουσική και μου είπε ότι θέλω να έρθεις στο στούντιο να σε ακούσω. Ένιωθα τυχερή. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο. Πήγα στο σπίτι του γνωστού συνθέτη, μόνη μου μετά από παρότρυνση του πατέρα μου. Πολλές φορές οι γονείς νιώθουν μια ασφάλεια. Τον ήξεραν. Ένιωθε ασφάλεια ο πατέρας μου και με άφησε 15 χρονών να πάω μόνη μου. Ένα παλιό σπίτι με κλειστά παράθυρα. Με το που μπήκα μέσα κλείδωσε την πόρτα. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε έτσι κάνω πάντα. Εξακολουθούσε να είναι ευγενικός. Πήγε να μου φέρει νερό και γύρισε και ήταν ολόγυμνος. Προσπάθησε να με φιλήσει. Τον απώθησα. Τρόμαξα και εκείνος μου είπε ότι και να κάνεις δεν θα σε ακούσει κανείς. Ξεκινήσαμε ένα κυνηγητό γύρω από τα έπιπλα. Ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνει η πράξη. Στην αρχή μου έλεγε τι φοβάσαι. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι… Όταν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάνει κάτι, με άφησε να κλαίω και  αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στον καθρέφτη. Μετά μου είπε έλα τώρα να σε ακούσω γιατί πρέπει να δώσω μια απάντηση στον πατέρα σου.

Δεν ήξερα τι με περιμένει. Μετά απαιτούσε να τραγουδήσω. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήθελα να φύγω. Και μου το είπε ωμά. Αν μου καθόσουνα απόψε αύριο θα είχε συμβόλαιο με δισκογραφική. Μετά με απειλούσε ότι αν τολμήσεις να πεις κάτι η οικογένειά σου θα πάθει κακό. Μετά από πολλή ώρα με άφησε να φύγω. Μετά συνέχιζε να με παίρνει τηλέφωνο για περίπου ένα μήνα. Θα του έλεγα να  βγει και να ζητήσει μια συγγνώμη.

Δεν αποκάλυψα τίποτα στους γονείς μου, γιατί φοβήθηκα για το τι θα γίνει. Έτσι το κλείδωσα. Το έθαψα βαθιά μέσα μου αλλά δεν το ξέχασα ποτέ. Νιώθω ευλογημένη που δεν έτυχε να τον ξανασυναντήσω ποτέ. Oι κοπέλες που είχαν τις ίδιες εμπειρίες μου είπαν ότι είναι έτοιμες να καταθέσουν τα όσα ζήσαμε. Υπάρχει και ένα μεγάλο όνομα που πήγε στο ίδιο σπίτι και έζησε τα ίδια αλλά ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί και να το διαχειριστεί. Θα μαζέψουμε τα στοιχεία για να δούμε τι θα κάνουμε

Read More

And More