Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Πολύ πιθανόν να μην με έχουν επιλέξει σε δουλειές γιατί είμαι χοντρή»

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου μίλησε στη Νανά Παλαιτσάκη και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την πορεία της στα media αλλά και τις πρώτες της συνεντεύξεις.

«Έγινα δημοσιογράφος γιατί το αποφάσισε η αδελφή μου. Έλεγε ότι συνεχώς μαθαίνω τα πάντα και ότι γράφω ωραίες εκθέσεις. Η πρώτη μου συνέντευξη ήταν ο Θάνος Μικρούτσικος και η δεύτερη η Χαρούλα Αλεξίου στο σπίτι της. Τις εποχές που ξεκίνησα τη δημοσιογραφία, δεν ήταν τόσο fast forward», είπε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Θυμάμαι την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην Επίδαυρο, της είχα πει να μαζέψει τα τσουλούφια της. Η Μελίνα Μερκούρη μέχρι και στις τελευταίες της στιγμές ήταν μία σταρ. Η δημοσιογραφία των περασμένων χρόνων είχε περισσότερη λάμψη, δεν παίζαμε κυνηγητό. Δεν υπήρχε περίπτωση να έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι δεν θέλει να την φωτογραφίσεις», πρόσθεσε για τις μεγάλες προσωπικότητες τις οποίες κατάφερε να συναντήσει από κοντά. 

Με αφορμή τη φετινή της συνεργασία με την Ελένη Τσολάκη στο Open η Μαίρη Αυγερινοπούλου ανέφερε: «Με την τηλεόραση συναντηθήκαμε τώρα. Δεν αισθάνομαι περίεργα που είμαι σε τηλεοπτικό πάνελ. Κάνω τη δουλειά μου και περνάω καλά. Πολύ πιθανόν να μην με έχουν επιλέξει σε δουλειές γιατί είμαι χοντρή. Πήρα βάρος λόγω υπερβολικής κορτιζόνης.

Έχω πολλές αλλεργίες και έχω κινδυνεύσει. Ίσως έχει ανοίξει ο δρόμος και για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, όπως και για τις γυναίκες που είναι άνω των 50», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου. 

Σχετικά με την μητρότητα: «Είμαι ενοχική μητέρα μέχρι και σήμερα. Μέχρι και δυο μέρες πριν γεννήσω, δούλευα. Μόλις έγινα μητέρα, φοβήθηκα ότι θα μείνω έκτος χώρου και ξεκίνησα τη δουλεία αμέσως. έχασα στιγμές από το παιδί μου. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου τον γάμο και τα νυφικά, ούτε να γίνω μητέρα», εξομολογήθηκε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Read More

And More