Μαίρη Μηνά – Αγγελική: Όσα αποκαλύπτει η ηθοποιός για την πρώτη τηλεοπτική δουλειά της

H Μαίρη Μηνά είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha, “Aγγελική”. Η ταλαντούχα ηθοποιός η οποία έκανε φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για το ρόλο της:

“H Αγγελική είναι ένα πλάσμα που έχει κρυμμένα καλά κάποια μυστικά. Ο λόγος που έχει έρθει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού, είναι για να πάρει εκδίκηση από τους γιους της Αθηνάς, οι οποίοι στο παρελθόν την είχαν κακοποιήσει.

Έρχεται εδώ με σκοπό να αφομοιωθεί από την οικογένεια, να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων κι αφού το πετύχει αυτό, να θέσει το πλάνο της σε λειτουργία, που είναι να τους κάνει να υποφέρουν, με τον ίδιο τρόπο που υπέφερε κι εκείνη”.

Όπως εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηνά, στην αρχή ένιωθε μεγάλη ευθύνη για τον ρόλο τον οποίο είχε αναλάβει: “Στην αρχή το στρες ήταν αρκετά έντονο. Ένιωθα τρομερή ευθύνη να πρέπει να σηκώσω στις πλάτες μου τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τώρα δεν το αισθάνομαι καθόλου έτσι και βλέποντας τα επεισόδια νιώθω ότι όλοι, όσοι είναι σε αυτή την ιστορία, είναι πρωταγωνιστές”.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ποιοι ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που έμαθαν ότι πήρε το ρόλο της “Αγγελικής”: “Οι γονείς μου ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που τους είπα ότι έκλεισα το ρόλο. Μου είπαν ότι δεν έχω να φοβάμαι τίποτα κι ότι η ζωή έχει περισσότερες εκπλήξεις απ’ αυτές που εμείς μπορούμε να φαντασιωθούμε!

Βέβαια, η ταλαντούχα Μαίρη Μηνά δεν βλέπει μόνο την καριέρα της να ανθίζει, αλλά φαίνεται πως ζει και μια πολύ όμορφη προσωπική ζωή. Η πρωταγωνίστρια της “Αγγελικής” είναι τα τελευταία δύο χρόνια ζευγάρι με τον επίσης καταξιωμένο ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πώς ακόμη και όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, εκείνοι εξακολουθούν να την κρατούν σε χαμηλούς τόνους, να μιλούν μέσα από την τέχνη τους, χωρίς να αναφέρονται στον έρωτά τους που θεριεύει στο πέρασμα του χρόνου. 

Read More

And More