Μάνια Ντέλου: «Με τη Δέσποινα Βανδή δεν κάνουμε τόσο κολλητή παρέα – Όταν έβγαινα στη Σταματίνα είχα κρίσεις πανικού»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μάνια Ντέλου στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και το Happy Day. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της να κλείσει το ζαχαροπλαστείο, τις κρίσεις πανικού και τη Δέσποινα Βανδή με την οποία δεν κάνουν πια τόση παρέα!

«Έκλεισα το ζαχαροπλαστείο. Σε μια νύχτα την απόφαση αλλά ουσιαστικά το είχα μελετήσει. Είχα πει ότι όταν τα παιδιά θα γίνουν 18 ετών θα φύγω, θέλω να γυρίσω τον κόσμο τώρα. Τέλος, φτάνει! Η τούρτα έκανε τον κύκλο της. Περάσαμε πολύ ωραία με τη συνεργάτιδά μου.

Έχω τελειώσει life coaching στο Καποδιστριακό, δε ξέρω αν θα το κάνω ως δουλειά. Η σκέψη μου ήταν να βοηθήσω παιδιά.  Έχω αλλάξει τόσο πολύ τη ζωή μου που μπροστά μου δεν θέλω να σκεφτώ κάτι, θέλω απλά να ζήσω», ανέφερε αρχικά η Μάνια Ντέλου.

Στη συνέχεια, η Μάνια Ντέλου μίλησε για τις κρίσεις πανικού: «Είχα περάσει κρίσεις πανικού. Μη νομίζεις ότι το έχω ξεπεράσει, άλλες φορές έρχεται άλλες όχι. Τότε όταν έλεγες ότι έχεις κρίσεις πανικού έλεγαν ότι είσαι τρελός, δεν καταλάβαινε ο άλλος τι νιώθεις. Τώρα νομίζω ότι έχει ο περισσότερος κόσμος. Στην εποχή μας βαλλόμαστε από πολλά πράγματα και έχουμε στρες, οπότε είναι φυσιολογικό κι επακόλουθο να υπάρχει αυτή η πίεση.

Όταν έβγαινα στην Σταματίνα τότε, είχα κρίσεις πανικού. Πολλές φορές αν την ρωτήσεις, ερχόμουν κι έκανα πίσω. Παρ’ όλα αυτά πήγαινα».

Για τη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή, η Μάνια Ντέλου σημείωσε πως «δεν κάνουμε πια τόση κολλητή παρέα. Έχει πολλές υποχρεώσεις και είναι λογικό. Ξέρεις, τα προγράμματα μετά από κάποιο διάστημα, θα πρέπει να ταιριάξουν και οι συγκυρίες. Με τη Δέσποινα ήταν ωραίο γιατί τα παιδιά μας είχαν ίδια ηλικία. Είναι φάσεις στη ζωή που με κάποιους ανθρώπους κουμπώνεις.  Αυτό είναι. Η κόρη μου έκανε κολλητή παρέα με τη Μελίνα Νικολαΐδη».  

Read More

And More