Μαρία Αλιφέρη: Το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή και ο «διωγμός» από την τηλεόραση! [video]

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για…

…τον «διωγμό» της από την τηλεόραση: Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου, αλλά θεωρήθηκε ότι είμαι δημιούργημα ή σύμβολο της Δεξιάς, οπότε έπρεπε να δημιουργήσουν τα δικά τους σύμβολα. Δέκα χρόνια μετά είπα “καλημέρα σας”. Εννέα χρόνια ώσπου να έρθει η ιδιωτική τηλεόραση, δεν μπορούσα να βγω να πω για παράδειγμα ότι παίζω θέατρο. Δεν έχω δώσει πουθενα συνέντευξη. Αν ψάξετε αυτά τα εννέα χρόνια, δεν υπάρχω πουθενά.

…τις αισθητικές επεμβάσεις: Δεν μπορώ να κρυφτώ από μένα, άρα δεν μπορώ από κανέναν. Δεν περιέφερα ποτέ την όποια μου εμφάνιση, ούτε τόκισα σε αυτή ποτέ.

…το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή: Εύχομαι όποιος το αντέχει, να το περάσει. Γιατί έτσι επιβεβαιώνεται ότι δεν είμαστε αθάνατοι! Πήγα και ήρθα! Τραυματίστηκα πολύ σοβαρά. Ήταν μια ωραία εμπειρία γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι ξεχνιόμαστε και ζούμε σαν να είμαστε αθάνατοι και δεν αξιοποιούμε τον χρόνο μας.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More