Μαρία Αντωνά: Επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας της με την Μπέττυ Μαγγίρα – «Είναι δύσκολη η θέση μας»

Ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα της τηλεοπτικής πραγματικότητας είναι το διαζύγιο ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα και το Open. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό που την παρακολουθούσαμε τα τελευταία δύο χρόνια…

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η Μυρσίνη Κοντού συνάντησαν την Μαρία Αντωνά, η οποία παραδέχτηκε το τέλος της συνεργασίας της με την Μπέττυ Μαγγίρα στο Open, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

«Τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα αλλά για περισσότερα θα μιλήσεις μαζί της. Έχουμε κάνει συζητήσεις και πολύ σύντομα θα βρεθούμε να τα πούμε και από κοντά για να μας πει τι έπεται στη συνέχεια. Θα έχουμε εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει, προτεραιότητα είναι η Μπέττυ και γενικότερα η ομάδα μας. Είναι δύσκολη η θέση μας, αναμένουμε από την Μπέττυ να μιλήσει και να απαντήσει όταν εκείνη νιώσει καλά. Η Μπέττυ είναι διακοπάρες, φοράει τις μαγιουδάρες της, κούκλα όπως πάντα» τόνισε η Μαρία Αντωνά.

 

Read More

And More