Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Eμείς είχαμε και μια άλλη ενημέρωση και πληροφορία για το Survivor»

Για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη και την περσινή του συμμετοχή στο Survivor μίλησε η Μαρία Αντωνά καλεσμένη στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά.

«Με τον Άρη έζησα πράγματα τα οποία δεν έζησα σε πιο μικρή ηλικία. Εννοώ τρέλες και όλα αυτά που έκανα με τον Άρη, δεν τα έκανα στα 20, εμένα μου ήρθαν στα 28. Όλο αυτό το διάστημα από τα 20 μέχρι τα 28 μου ήμουν ένα παιδί το οποίο δούλευε πάρα πολύ, δεν είχα δώσει έμφαση στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για το πρώτο ταξίδι της με τον Άρη Σοϊλέδη στην Κέρκυρα. Ο Θέμης Γεωργαντάς σχολίασε: «Μου άρεσε πολύ αυτό που σου έκλεισε εισιτήριο και εσύ πήγες μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι τον υπολόγιζες» και σχολίασε η Μαρία Αντωνά: «Έχει κάνει πολλά πράγματα, δεν τον υπολόγιζα, τότε στην αρχή ήθελα να κάνω πράγματα που δεν είχα κάνει μέχρι τότε, έκανα τρέλες».

Για την συμμετοχή του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor: «Κάθε παίκτης ο οποίος έβγαινε από το Survivor, σίγουρα έπινε έναν καφέ και μαζί μου και με τα άλλα παιδιά και τις οικογένειες τους και έλεγε κάποια πράγματα που συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι, που στο τηλεοπτικό κοινό αυτά δεν ήταν ευρέως γνωστά. Οπότε εμείς είχαμε και μια άλλη ενημέρωση και πληροφορία και για αυτό το λόγο υπήρχε και μια άλλη αντιμετώπιση δική μου γιατί γνώριζα κάποια πράγματα περισσότερα.

Παρόλο που είχα όμως αυτόν τον δημόσιο λόγο δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να δώσω πληροφορίες από μέσα ή να πω το οτιδήποτε άλλο ενάντια σε κάποιο άλλο παιδί ώστε να τον προσβάλλω ή να τον διαβάλλω ενώ ήξερα αρκετά πράγματα», ανέφερε η Μαρία Αντωνά καλεσμένη στο After Dark.

Read More

And More