Μαρία Κίτσου για Ελεονώρα Μελέτη: «Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα μου» – Η απάντηση μετά το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Η Μαρία Κίτσου ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Κατράκειο θεάτρο Νίκαιας με την παράσταση «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον σπουδαίο Γιώργο Κωνσταντίνου. (Δες εδώ τα στιγμιότυπα του TLIFE)

Η ηθοποιός μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τη ρώτησαν για τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα, με αφορμή τη συνέντευξη της στο Πάμε Δανάη που έκανε λόγο για δημοσιογράφους-«όρνια».

Η απάντηση της Μαρίας Κίτσου στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό» απάντησε η Μαρία Κίτσου.

Τι είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη για τη Μαρία Κίτσου

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More