Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει βρεθεί τετ α τετ με ηθοποιό που με παρενοχλούσε»

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική πρόταση του ΣΚΑΪ, την υπόθεση Φιλιππίδη – Λιγνάδη, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά δεν κατήγγειλε ποτέ το περιστατικό.

«Συζητάω πολλά πράγματα για την τηλεόραση. Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρόνια μου γίνεται πρόταση για παρουσίαση», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε για την πρόταση που ακούγεται πως δέχτηκε για να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με τη Μαρία Κορινθίου να απαντά: «Στο Masked Singer πέρασα υπέροχα. Εκεί αγάπησα πολλούς ανθρώπους και με αγάπησαν. Πιαστήκαμε χέρι χέρι με πολλούς ανθρώπους, πέρασα υπέροχα και θα μείνω εκεί». 

Σχετικά με την υπόθεση Φιλιππίδη – Λιγνάδη, η ηθοποιός αποκάλυψε αν θα έδειχνε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς τους ηθοποιούς μετά από όλα όσα συνέβησαν. «Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, όλοι χρειαζόμαστε λύτρωση και μια συγχώρεση. Πρώτα η συγχώρεση θα πρέπει να έρθει από τους καταγγέλλοντες και μετά από όλους τους υπόλοιπους», σημείωσε η Μαρία Κορινθίου. 

«Μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω καταγγελία. Όλα αυτά τα έχω πει και στον σύζυγό μου, τον Γιάννη και μάλιστα, έχει βρεθεί μαζί του τετ α τετ», εκμυστηρεύτηκε η Μαρία Κορινθίου. 

Read More

And More