Μαρία Κορινθίου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη συμμετοχή της κόρης της, Ισμήνης, στο “Καφέ της Χαράς”

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν κάθε λόγο να νιώθουν υπερήφανοι, αφού η κόρη τους, σε ηλικία 12 ετών, θα κάνει τα πρώτα βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Η Ισμήνη Αϊβάζη θα συμμετάσχει σε πέντε επεισόδια της αγαπημένης σειράς “Το Καφέ της Χαράς” και ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα.

Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και μάλιστα, τη συνοδεύει στα γυρίσματα του σήριαλ και τη βοηθάει να μάθει τα λόγια της. Η κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” εντόπισε μαμά και κόρη κατά τη διάρκεια της άφιξης τους στο χώρο των γυρισμάτων, με την ηθοποιό να μιλάει όλο καμάρι για το νέο ξεκίνημα της κόρης της.

“Όμορφο είναι. Υπερηφάνεια και ταυτόχρονα ανυπομονησία και ένα μάγκωμα… Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη και εκείνη χρειάστηκε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι. Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει, θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια.

Υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν, δεν διαπραγματευτήκαμε. Είμαι από τις μαμάδες που έχω αγωνία για τις σκηνές. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα εμφανιστεί σε περίπου ένα μήνα και θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια”, ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More