Μαρία Μπακοδήμου για Super Κατερίνα: «Να μας πει τι εξυπηρετούσε το θέμα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο μετά τον θάνατο του αδελφού του»

Αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η επιλογή της εκπομπής «Super Κατερίνα» να προβάλλει την Παρασκευή 5/1 ένα θέμα με την επιστροφή του Νίκου Πολυδερόπουλου λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού του. Μετά τον Κώστα Τσουρό και την Μπέττυ Μαγγίρα, θέση πήρε και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ανέφερε πως θα ήθελε να τοποθετηθεί η ίδια η εκπομπή για το εν λόγω θέμα εξηγώντας σε τι ακριβώς εξυπηρετούσε μια τέτοια εικόνα.

«Εγώ θέλω αν ασχοληθεί από αύριο η Super Κατερίνα με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει, τι θα έδινε στην τηλεόραση, και στο κοινό, και σε όλους μας, αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ; Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε; 

Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο. Να πάω εγώ να βγάλω τον πόνο σου να σε πιέσω να το δείξεις; Άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία ενός ανθρώπου που τον ήξερες, όπως στον Καρρά, είναι σαν να είσαι μέρος της, και άλλο να κυνηγάς έναν άνθρωπο για να βγάλεις τον πόνο του. Δεν είναι το ίδιο. Και στις κηδείες δεν έχουμε δει κανέναν να πιέζει συγγενείς. Μακάρι να απαντήσει η Super Κατερίνα στο τι εξυπηρετούσε αυτό το θέμα» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Read More

And More