Μαριάντα Πιερίδη – Τριαντάφυλλος: Έντονη διαφωνία on air για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον εκνευρισμό του

Μια έντονη διαφωνία είχαν το πρωί της Τρίτης 29/8, η Μαριάντα Πιερίδη με τον Τριαντάφυλλο για την αντίδραση που είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια της πρόσφατης live εμφάνισής του, όταν κάποιος θαμώνας πέταξε πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπό του.

Οι δύο τραγουδιστές είχαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τα λουλούδια και τη διασκέδαση στα νυχτερινά κέντρα κι έτσι δεν άργησε να έρθει ο εκνευρισμός!

«Θέλεις να ρίξεις λουλουδάκι; Ρίξε το στα πόδια μου ή δώσε τα στη λουλουδού να τα ρίξει. Το να χτυπάς επάνω στο πρόσωπο κάποιου μπορεί να τραυματιστεί… Κάποιοι θέλουν να κάνουν τον χαβαλέ τους» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Είναι ο τρόπος. Εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι όταν πάει ο κόσμος σε ένα νυχτερινό κέντρο είναι για να διασκεδάσει και να πιει τα ποτάκια του. Δεν δικαιολογείται ο πελάτης να φερθεί βάρβαρα κι άσχημα, αλλά όταν πας να πετάξεις λουλούδια δεν βλέπεις που θα πάει. Από τη χαρά σου ξοδεύεις μια μικρή περιουσία για πάρτη του. Χαβαλέ με χιλιάδες ευρώ; Είσαι καλά; Πώς θα αντιδρούσες εσύ; Αυτοί οι άνθρωποι μας πληρώνουν» απάντησε στη συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη.

«Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ευγενικό παιδί και θα του το είχε πει σίγουρα 7-8 φορές. Επειδή μας πληρώνουν πρέπει να μου ρίξεις το μπουκάλι στο μάτι; Μαριάντα πόσα χρόνια έχεις; Θες να μου πεις ότι ένας τεράστιος καλλιτέχνης και προσωπικότητα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, δεν του έκανε νόημα για τα λουλούδια να πετά πιο ήρεμα μετά από αυτό που έγινε 15 φορές. Επειδή το ξέρω» συνέχισε ο τραγουδιστής, με τη Μαριάντα Πιερίδη να αντιδρά:

«Είχε τόσα χρήματα να πετάξει 15 φορές; Μπράβο στον πελάτη αυτόν. Εννοείται ότι πρέπει να είσαι κάποιος για να πετάξεις 15, 10 και 5 φορές λουλούδια. Σίγουρα πρέπει να έχεις πάρα πολλά λεφτά. Εγώ θυμάμαι ότι μία καλλιτέχνιδα είχε πει ακριβώς αυτό ότι δεν θέλει λουλούδια. Τα θυμάστε που μετά το γύρισε; Δεν θέλω να πεις όνομα. Είπα όνομα; Δεν είπα. Είναι αξιοπρεπέστατη και μεγάλη τραγουδίστρια. Όταν δεν θες λουλούδια, πας και τραγουδάς σε άλλο μαγαζί, που δεν έχει».

«Μιλάς για φίλη μου και ήταν άλλο στιλ μαγαζιού. Πλάκα μας κάνεις; Θα διαλέγουμε τα μαγαζιά που δεν πετούν λουλούδια;» αντέδρασε στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος.

«Μπορείς να ελέγξεις τον πελάτη από κάτω;» ρώτησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δες το στιγμιότυπο στο 03:47′

Read More

And More