Ματίνα Παγώνη: Απαντά για τη δήλωσή της για τον Τάιλερ Μάκμπεθ – «Η υγεία δεν έχει κόμματα, δεν το βρήκα παρατραβηγμένο»

Διευκρινίσεις έκανε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», σχετικά με τις δηλώσεις της για τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπέθ, σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του ζεύγους στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός να πάει στο Ε.Σ.Υ. για να βοηθήσει.

Η Ματίνα Παγώνη επεσήμανε πως δεν υπονοούσε κάτι με τη δήλωση. «Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων. Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί. Η υγεία δεν έχει κόμματα, η υγεία, όποιος μπορεί να βοηθήσει και ξέρει, φυσικά να κάνει τις εισηγήσεις του, γιατί όχι; Δεν το βρίσκω παρατραβηγμένο. Μπορεί να έρθει ως νοσηλευτής» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη στο Mega.

Όσο για το αν ο Τάιλερ ΜακΜπεθ θα μπορούσε να γίνει υφυπουργός Υγείας, η Ματίνα Παγώνη απάντησε «καλά, εντάξει, ωραίοι τίτλοι τους ακούμε, μας αρέσει. Όταν μπορείς να προσφέρεις δεν έχει σημασία από ποια θέση θα προσφέρεις. Δεν πρέπει να είσαι οπωσδήποτε υπουργός ή υφυπουργός. Εάν έχει εμπειρία γιατί να μην το κάνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα».

Read More

And More