Μαύρο Ρόδο: Το Twitter υποκλίθηκε στον Νίκο Κουκά για τη σκηνή που ωρύεται για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ

Η Ελισάβετ είναι έγκυος στο παιδί του Πέτρου και βρίσκεται σε πανικό… Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο», ο Γεράσιμος μαθαίνει σε τι κατάσταση βρίσκεται η γυναίκα με την οποία είναι εμμονικά ερωτευμένος και παθαίνει νευρικό κλονισμό.

Ο Νίκος Κούκας, ο ταλαντούχος ηθοποιός που υποδύεται τον «Γεράσιμο» κάθε φορά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, με το χθεσινό παραλήρημά του να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να υποκλιθεί σε εκείνον. Τα social media πήραν «φωτιά» και οι θαυμαστές της σειράς αποθέωσαν το ταλέντο του νεαρού ηθοποιού!

«Αν δεν την έχω εγώ δεν θα την έχει κανείς» είπε ο Γεράσιμος στη μητέρα του.

Δες τα tweets:

Τι θα δούμε απόψε στο Μαύρο Ρόδο:

Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι παρά τις αντιρρήσεις του Λευτέρη. Ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Θέμης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία για τις επαφές της με τον Βίκο. Ο Λευτέρης κάνει παρατήρηση στον Γεράσιμο για την εμμονή που έχει με την Ελισάβετ.

Στην ταβέρνα της Ευτυχίας προετοιμάζονται για τους αρραβώνες της Τασούλας με τον Σταυρίνο. Ο Μητροπολίτης ζητάει από την Φιλαρέτη να του πει αν θα προχωρήσουν στην κουρά της Ελισάβετ. Η συμπεριφορά της Τασούλας βάζει τον Γιώργο σε υποψίες ότι κάτι έχουν ανακαλύψει εναντίον του. Ο Πέτρος δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον κάνει να επιστρέψει και πάλι στην Γερακιανή. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν συνειδητοποιήσει πώς πίσω από τον ξυλοδαρμό του βρίσκεται ο Γιώργος; Θα αποκαλύψει η Αλεξία στον Θέμη την αλήθεια για την σχέση της με τον Βίκο;

Διάβασε επίσης: Νίκος Κουκάς – Μαύρο Ρόδο: Ποιος είναι ο γοητευτικός «Γεράσιμος» – Η ζωή στην Νέα Υόρκη και το modelling

Read More

And More