“Με κράξανε και αναγκάστηκα να κάνω botox όταν έκανα εκπομπή”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε η Μάνια Ντέλου. Το πρώην μοντέλο και γνωστή pastry chef μίλησε για αυτή τη φάση της ζωής της, θυμήθηκε τα χρήματα που έβγαλε όταν δούλευε ως μοντέλο ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει botox επειδή της το ζήτησαν από την εκπομπή που παρουσίαζε.

Για αυτή τη φάση της ζωής της: “Θα κλείσω τα 46, νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από τότε που ήμουν μικρή. Έχω τα παιδιά μου, μεγάλωσαν, είναι ένα βήμα πριν φύγουν και νιώθω ολοκληρωμένη. Ανοίγει η ζωή μου και νιώθω ότι μπορώ να σπουδάσω, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Τώρα για εμένα ξεκινάει μια δεύτερη ζωή”.

Για την μοναχικότητα: “Γενικώς μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Δεν μου φαίνεται αλλά μου αρέσει να είμαι μόνη στο σπίτι. Το απολαμβάνω! Ο ελεύθερος χρόνος είναι σχετικός τώρα που τα παιδιά θα σπουδάσουν. Θέλω η κόρη μου, Κατερίνα, να πάει μία Ολλανδία και να πάω να μείνω εκεί”.

Για την καριέρα της στο μοντέλο: “Για να κάνεις καριέρα ως μοντέλο πρέπει να έχεις προσωπικότητα. Μην ξεγελιόμαστε! Όσο ωραίος και να είσαι αν δεν έχεις προσωπικότητα δεν πρόκειται να πας μπροστά με τίποτα. Έβγαλα πολλά λεφτά από το modeling τότε. Όποιος πει ότι δεν έβγαλε λεφτά εκείνη την εποχή, θα τρελαθώ”.

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις: “Αν δω ότι κάτι δεν μου αρέσει θα κάνω αισθητική παρέμβαση. Μου αρέσει να είναι ο άλλος περιποιημένος. Όταν δεν έχω εκπομπή δεν θα το κάνω. Επειδή με κράξανε στην εκπομπή και αναγκάστηκα να κάνω γιατί φαινόταν πάρα πολύ, ειδικά όταν μπει το make up μέσα στις γραμμές φαίνεται πολύ”.

Read More

And More