Μελέτη για Ξιαρχό: Το μήνυμα που του έστειλε μετά τον σάλο για το βίντεό του – Το ξέσπασμα του Τσουρού

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μετά το βίντεο του Τάσο Ξιαρχό να χλευάζει μία κοπέλα με παραπάνω κιλά, σχολιάζοντας την ενδυματολογική της επιλογή.

Το θέμα σχολιάστηκε στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη να λέει: «Όταν το είδα χθες βράδυ, δε μπορούσα να πιστέψω ότι το έχει κάνει αυτό το πράγμα. Του έστειλα ένα μήνυμα και τον ρώτησα αν θέλει να βγει στην εκπομπή να πει το σκεπτικό με το οποίο το έκανε αυτό, γιατί τον αδικεί. Δεν απάντησε» ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρχει φιλτράρισμα για ό,τι λέγεται δημόσια.

Με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε λέγοντας: «Ξεκινάει το βίντεο με το “όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια…” και θέλω να πω στον Τάσο ότι όταν εγώ ήμουν παιδί, άκουγα συνέχεια ότι πρέπει να έχω τρόπους και να μην προσβάλλω τους ανθρώπους. Αυτό πρέπει να περάσει στο παρελθόν πια. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιες σκέψεις. Ποιον λόγο εξυπηρετεί αυτό το στόρυ; Είχε πει πολύ χοντρά πράγματα ο Τάσος Ξιαρχό για το μπούλινγκ και τώρα βγαίνει αυτός και κάνει μπούλινγκ σε μία άλλη κοπέλα που φόρεσε ρίγα; Και μετά κρύφτηκε στην τουαλέτα;».

«Αυτή είναι η κακή πλευρά της υπόθεσης με τα social media. Δε μπορώ ότι ένα δημόσιο μοντέρνο πρόσωπο που έχει δεχτεί μπούλινγκ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο» υπογράμμισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Read More

And More