Μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Απόψε, στις 24:00, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενεί την Κατερίνα Βρανά. Η βραβευμένη κωμική ηθοποιός με αφοπλιστικό χιούμορ και πολύ σαρκασμό μιλά για τη ζωή της.

Από τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε στην υποκριτική και τις δικαιολογίες που της έλεγαν κάθε φορά που την απέρριπταν, μέχρι την παγκόσμια καταξίωση. Αναφέρεται στη περιπέτεια της υγείας της εξηγώντας πως ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που την έστειλε για 3 μήνες στην εντατική προκαλώντας της κινητικά προβλήματα. Περιγράφει πως ένιωσε όταν έδωσε τη πρώτη της παράσταση σε αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ μοιράζεται αστεία περιστατικά και ανέκδοτα συμβάντα από τις περιοδείες της σε όλο το κόσμο.

Η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, που πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω των αιχμηρών, αλλά εύστοχων δηλώσεων της για την πορεία του κορωνοϊού μας συστήνεται ως μια απλή καθημερινή γυναίκα μιλώντας για τη προσωπική της ζωή. Απαντά σε όλους όσοι σχολιάζουν το βάψιμο και το ντύσιμο της στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μιλάει για τη σχέση της με το σύζυγο της αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της πρώτης τους συνάντησης αλλά και της συνειδητής τους απόφασης να μην κάνουν παιδιά, Εξηγεί για ποιό λόγο επιλέγει κάθε καλοκαίρι να πηγαίνει στη Μύκονο, ενώ προβλέπει και την εξέλιξη της πανδημίας κάνοντας την εκτίμηση της για το πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Read More

And More