Μπέσσυ Αργυράκη: Η έκπληξη on air από τον γιο της – «Θα μου έρθει τρέλα, έπρεπε να με ενημερώσετε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11/6 η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας με την Ελίνα Παπίλα, δέχθηκε μία απρόσμενη έκπληξη στο πλατό της εκπομπής, καθώς «εισέβαλε» απροειδοποίητα ο γιος της, Άγγελος.

«Παιδιά, έπρεπε να με ενημερώσετε. Δηλώνω σοκαρισμένη. Αγγελάκο μου, το ‘κανες αυτό για μένα; Με συγκινείς βρε αγόρι μου, θα βάλω τα κλάματα», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη όταν τον είδε ξαφνικά μπροστά της.

«Πρώτη φορά το κάνει. Δε μου είπες βρε μπαγάσα τίποτα. Θα μου ‘ρθει μία τρέλα τώρα. Είχα διαίσθηση όμως, ρώτησα προηγουμένως μήπως μας μιλήσει αλλά κι αυτό πολύ μου φάνηκε. Πόσο μάλλον να τον δω εδώ. Θα τη θυμάμαι για πάντα αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο γιος της Μπέσσυς Αργυράκη, σπούδαζε για χρόνια στο εξωτερικό και δεν τον ενδιέφερε να βγει στα φώτα της δημοσιότητας, αφού ασχολείται με τη μαγειρική.

«Από μικρός ασχολήθηκε με αυτό. Έπρεπε κάτι να φάει το παιδί», ανέφερε με χιούμορ η Μπέσσυ Αργυράκη. «8 χρονών πήγαινε και άνοιγε τα ντουλάπια, συνδύαζε υλικά και έφτιαχνε φαγητά. Έκανε δοκιμές», πρόσθεσε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164