Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Νταλάρα: «Αν θέλετε να σταματήσει αυτό που λέτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε»

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε χθες Παρασκευή 26/1 καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο 105,5», με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν για ακόμη μια φορά για μία δήλωση. Η εκπομπή «I Love Σουκου» δεν έστειλε κάμερα, ωστόσο η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με τις νέες δηλώσεις του.

«Σεβαστήκαμε ότι δεν θέλει να μιλάει στα «πεσίματα» των δημοσιογράφων και δεν στείλαμε κάμερα. Παρόλα αυτά βγήκε, όπως και την προηγούμενη φορά, και ενώ λέει κάθε φορά ότι δεν θα μιλήσει στα παιδιά που ξεροσταλιάζουν έξω στο κρύο, κάθε φορά τελικά μιλάει. Εμένα αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση. Κύριε Νταλάρα, αν θέλετε να σταματήσει αυτό που εσείς αποκαλείτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται εκεί για μία σας απάντηση και εσείς τους δίνετε 100.

Άρα τους δίνετε τροφή, να ξανάρθουν και να συνεχίσουν και να ξαναρωτάνε. Αν θέλουμε να σταματήσουμε να συμβαίνει αυτό, πρέπει όλοι να σταματήσουμε να απαντάμε σε αυτούς τους ανθρώπους. Όσοι δεν θέλουν να μιλάνε επειδή το θεωρούν λάθος, δεν πρέπει να μιλάνε. Από τη στιγμή που βγαίνει και λέει ότι δεν θα πει τίποτα και μετά λέει τόσα πράγματα, γίνεται για άλλο λόγο, είναι θέμα μάρκετινγκ, κάτι θέλει» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Όσον αφορά στις δηλώσεις που έκανε ο καλλιτέχνης για τον Σάκη Ρουβά, η παρουσιάστρια τόνισε: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν εξακολουθεί να κάνει καριέρα και να είναι ένα hot όνομα; Δεν είναι ένας ποπ τραγουδιστής; Δικαίωμά του να πει ό,τι θέλει για τον Ρουβά, ο Ρουβάς όμως είναι ακόμη εδώ και κάνει καριέρα».

 

Διάβασε επίσης:

Γιώργος Νταλάρας: «Κλείνω την πόρτα της ψυχής μου σε ψεύτες και απατεώνες – Δεν θα στρεφόμουν ποτέ κατά ανθρώπων που δουλεύουν»

Read More

And More