Ναταλία Γερμανού: Παίρνει θέση για την κόντρα Αλέξη Γεωργούλη – Κώστα Τσουρού (video)

Μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Κώστα Τσουρού και του Αλέξη Γεωργούλη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι του Σαββάτου. Αφορμή για τη συγκεκριμένη διαφωνία στάθηκε η αναφορά του δημοσιογράφου σε μια δήλωση που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής για την αμοιβή του. (Δες εδώ την on air κόντρα των δυο αντρών)

Την επόμενη μέρα ο δημοσιογράφος θέλησε μέσα από την εκπομπή να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει καμία εμπάθεια προς το πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη και μάλιστα ανέφερε πως οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο και έλυσαν την παρεξήγηση. (Δες εδώ τι είπε ο Κώστας Τσουρός)

Η Ναταλία Γερμανού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” για το συγκεκριμένο περιστατικό αναφέροντας πως δεν υπήρχε πραγματική πρόθεση από την πλευρά κανενός εκ των δυο να χάσει κάποιος τη δουλειά του. Ακόμη η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τη δική της θέση τονίζοντας πως προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες καθώς δεν ήθελε να μειώσει ούτε τον συνεργάτη της αλλά ούτε να προσβάλλει τον άνθρωπο τον οποίο φιλοξενούσε στην εκπομπή της.

Read More

And More